MónTerrassa
Coneixem els candidats de Junts per al 28M a la nostra demarcació
Gemma Margarit és la cap de llista de Junts a l’alcaldia de Castellbisbal | Junts

Junts Castellbisbal: Gemma Margarit

Gemma Margarit, una dona pota- roja d’arrel, de Cal Lluc, té cinquanta-nou anys, està casada i és mare de dos fills de 32 i 29 anys, la Laia i l’Aleix. Té dues gossetes, la Dama i la Nala, “les meves meravelloses companyes”, afirma a Món Terrassa. És infermera de vocació i de convicció des de fa més de trenta-cinc anys. La seva vida professional sempre ha estat lligada al món hospitalari i des de fa vint anys dedicada a la gestió de serveis d’infermeria com a Cap d’Àrea a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

Va entrar en política als divuit anys com a candidata a la llista de CiU en les eleccions municipals de Castellbisbal. Actualment és regidora de Junts per Catalunya Castellbisbal amb responsabilitats de govern. Simpatitzant de l’ANC i sòcia d’ÒMNIUM. En el seu temps lliure li agrada gaudir de la família i els amics. “M’agrada molt parlar amb la gent, caminar, la cultura popular, el bon menjar i sobretot la sobretaula”, subratlla.

Marcel·lí Bosch, primer tinent d’alcalde, és el candidat a les municipis de 2023 | Junts per Matadepera

Junts Matadepera: Marcel·lí Bosch

Nascut el 18 d’agost de 1973, matadeperenc de naixement, subratlla que ser el sisè de dotze germans et marca, “vius en equip, compartint, aprenent dels que van davant teu i ajudant els qui et segueixen”. Amb una clara afecció a l’alpinisme, és bomber de l’Ajuntament de Barcelona. A més la seva passió pel voluntariat l’ha portat a formar part de l’ADF de Matadepera i del Cos de Bombers Voluntaris de la Generalitat a Matadepera.

Premi extraordinari de titulació del Grau en Prevenció i Seguretat Integral, corresponent al curs acadèmic 2020/2021 i professor col·laborador de l’assignatura “Models Integrats de Gestió: Seguretat” del Grau de Prevenció i Seguretat Integral de l’EPSI-UAB. Formador especialista a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya de les especialitats d’Extinció d’Incendis, Vehicles Excarceració.

Actualment culmina la segona legislatura a l’Ajuntament de Matadepera com a 1r tinent d’alcalde i, “al costat de companys amb experiència i de matadeperencs que es volen posar al servei del seu poble, vull continuar assolint nous reptes i donar resposta a les necessitats dels veïns i veïnes de Matadepera”.

Ivan Vila és el cap de llista de Junts a l’alcaldia de Rubí | Junts

Junts Rubí: Ivan Vila

Ivan Vila (1985) és restaurador, té estudis en màrqueting i relacions públiques i el darrer any ha treballat al gabinet de la consellera de Justícia Lourdes Ciuró, càrrec que ha tingut fins a la sortida de Junts del Govern. L’any 2004, amb dinou anys, va començar a militar a la JNC. Del 2015 al 2019 va treballar com a assessor del Grup Municipal a l’Ajuntament de Rubí.

Actualment, és el responsable de política municipal de Junts Rubí. Com a restaurador, nét, fill i parella de botiguers, apunta a Món Terrassa que ha pogut “interactuar amb molts rubinencs i rubinenques i així, observar, reflexionar, compartir idees i bastir propostes”.

Per a Vila, Junts és una força “imprescindible” per garantir un canvi a la ciutat i abordar les problemàtiques com la qualitat de l’espai públic, el comerç, l’ocupació, la seguretat i la convivència o l’accés a l’habitatge, malauradament cròniques a la nostra ciutat. Ivan Vila lidera una candidatura renovada i jove, però que a la vegada mantindrà alguns membres de l’anterior equip, els quals aportaran la seva experiència i coneixement de la ciutat.

Meritxell Lluís és la candidata a l’alcaldia per a Junts a Terrassa | JxT

Junts Terrassa: Meritxell Lluís

Meritxell Lluís és la candidata de Junts a l’alcaldia de Terrassa, i explica a Món Terrassa que es presenta “perquè m’estimo Terrassa, el lloc on he vist néixer i créixer els meus fills, el Roger i en Bernat, i gaudeixo escoltant i compartint moments i projectes amb la gent, a les entitats i als carrers i places de la ciutat”. Afirma que el seu somni és veure una Terrassa “plena de vida on els infants gaudeixin del seu temps de joc, els joves tinguin oportunitats d’estudi i futur, amb habitatge assequible, homes i dones tinguin feina digna i salut, i on la gent gran pugui envellir feliç i ben atesa a casa seva”.

Diplomada en Gestió i Administració Pública i llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració. A més a més, ha completat diverses diplomatures i postgraus en gestió i govern local, una en Dret Local i una en Govern de la ciutat: drets ciutadans i polítiques públiques. També ha cursat un Màster en Govern Local.

Ha estat regidora i portaveu de Junts per Terrassa des del 2015. També ha estat membre de diverses organitzacions, com la Fundació Torre del Palau, el Consell de la Discapacitat de Catalunya, la Taula pel Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat, el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i l’Associació Catalana de Gestió Pública. A més a més, és sòcia d’Òmnium Cultural i membre de la Junta de l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Raúl Avilés és el cap de llista de UiPV-Junts a l’alcaldia de Vacarisses | Junts

Junts Vacarisses (+UIPV): Raúl Avilés

Nascut a Barcelona i veí de Vacarisses des dels cinc anys. Els primers anys, va estar a cavall entre Barcelona i Terrassa. Està casat i té 3 fills: la Yaiza, el Pau i el Martí. Des de fa trenta anys, treballa per compte propi amb empresa. Es dedica professionalment a la gestió de l’Empresa i la millora contínua, en l’àmbit de la gestió de la qualitat, el medi ambient i la seguretat i salut laboral. Ha compaginat el món laboral amb la formació, procurant estar actualitzat. “Soc tècnic mecànic, consultor, auditor… fins a la data, que estic cursant un grau universitari d’administració d’empresa”, diu a Món Terrassa.

Afirma ser un apassionat de la seva feina i del municipi, i col·labora en diferents àmbits laborals, socials i culturals: soci fundador i president d’APROVAE (associació d’auditors d’àmbit estatal), membre de Moto Clàssic Vacarisses des del 2015, col·laborador en diferents organitzacions i activitats municipals com Vacarisses Corre, la Cursa de la Campana, La Marató de TV3 a Vacarisses, la Cavalcada de Reis, la Fira de Nadal…

Fruit del compromís amb Vacarisses, el 2015 va passar a formar part de UIPV, Unió Independent Per Vacarisses, partit del qual va assumir la presidència el passat mes de novembre. Actualment és regidor a l’Ajuntament de Vacarisses.

Cesca Berenguer és la cap de llista de Junts a l’alcaldia de Viladecavalls | Junts

Junts Viladecavalls: Cesca Berenguer

Cesca Berenguer (Terrassa, 29 de març de 1964) és alcaldessa de Viladecavalls des del 2013 .  Llicenciada en Pedagogia, té estudis de psicologia, un màster en Govern local i Màster en Mediació. Professionalment, ha treballat en el món de l’empresa privada i en l’administració.  El 1992 va començar com a treballadora a l’Ajuntament de Viladecavalls i va ser tècnica responsable de diverses regidories, Ensenyament, Serveis Socials, Cultura i Igualtat, Alcaldia i Protocol. Actualment és funcionària del cos de gestió de la Generalitat de Catalunya.

Cesca forma part de Junts amb representació al municipi de Viladecavalls com a Treballem Junts per Viladecavalls (TJxV).  El 2013, és nomenada alcaldessa de Viladecavalls i el 15 de juny de 2019, va revalidar el seu càrrec. En l’assemblea celebrada el passat 15 de setembre, va tornar a ser escollida per encapçalar la candidatura per a les eleccions municipals del 2023.

Berenguer ha donat suport a diferents reivindicacions socials, ambientals o en matèria d’infraestructures del municipi. El seu projecte segueix “apostant per un Viladecavalls de referència, amb la seva gent al capdavant” diu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa