MónTerrassa
El Dia de la Constitució, CUP Terrassa treballa més que mai

La CUP considera que el “dia de la Constitució” és un dia feiner més. I avui segueix amb la campanya electoral del 21D i prepara els actes a Terrassa que celebrarà la setmana vinent.

La CUP també expressa el seu rebuig a la celebració, avui 6 de desembre, “d’una festivitat que manté una visió idíl·lica de la història de la Transició” que no comparteix. Els cupaires creuen que la Constitució espanyola representa “la imposició d’un ordenament polític i jurídic aliè, que no sols nega l’existència dels Països Catalans i el seu dret a l’autodeterminació, sinó que institucionalitza la monarquia borbònica, el recurs a la violència contra les opcions independentistes (com es va veure perfectament el passat 1 d’octubre amb l’assetjament de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil), alhora que impedeix la consecució d’un model socioeconòmic socialista”.

“Rebutgem qualsevol tipus de celebració d’aquesta efemèride que tingui lloc a Terrassa. Ja que aquesta ciutat, ahir com avui, rebutja les lleis injustes. En aquest sentit, expressem el nostre rebuig a la celebració a la veïna Rubí d’un acte unionista que fa apologia d’aquesta llei”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ni de conya a desembre 07, 2017 | 16:19
    Ni de conya desembre 07, 2017 | 16:19
    Aquests no treballen ni per equivocació

Nou comentari

Comparteix