MónTerrassa
El PSC omple Terrassa de cartells amb la imatge de la candidata
  • CA

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Terrassa ja ha posat en marxa la maquinària electoral. Amb un objectiu clar, recuperar la confiança de la població i tornar a assumir l’alcaldia i el govern de la ciutat. Els socialistes volen deixar enrere el parèntesi 2019-2023, l’únic des que es va recuperar la democàcia en què no han tingut el poder. El PSC ha estat a l’oposició per primer cop, però ara atorga el futur amb el ple convenciment de ser el guanyador dels comicis locals del 28 de maig vinent. L’engranatge ja està a punt per fer arribar el missatge, i aquest dilluns s’han explicat algunes de les accions que es desenvolupen.

“Hem col·locat tanques publicitàries en diferents llocs de Terrassa, de tal manera que puguem arribar a tota la ciutadania”, explica Candela. També s’han fet arribar les cases flyers amb les prioritats i les línies que seguirà el projecte, com la creació de llocs de treball, la millora de la seguretat, la neteja i el manteniment.”

Sessions obertes de treball per saber què interessa a la ciutadania

Ja fa unes setmanes que van estrenar-se les sessions obertes de treball per a la redacció del programa electoral, per fer un projecte compartit on es doni resposta a les demandes dels egarencs i egarenques. “Les persones que hi estan assistint a són conscients que Terrassa necessita un nou impuls i que ha de deixar enrere l’etapa de Jordi Ballart”, assegura la candidata socialista. “Les sessions son part fonamental del procés participatiu per l’elaboració del programa electoral”, conclou Eva Candela.

En aquestes jornades es parla de tot allò que preocupa, com el transport públic, l’habitatge, la neteja, l’esport, la cultura, l’educació, la salut, la indústria, el comerç i la seguretat, entre altres temes d’interès.

El proper capítol passa per una anàlisi i estudi de totes les propostes i la redacció del programa electora. Eva Candela afirma que “el PSC de Terrassa tindrem el millor projecte per Terrassa pels anys vinents. Un programa ambiciós però alhora realista”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa