MónTerrassa
Es busquen testimonis d’un atropellament greu amb una persona gran ferida a Terrassa

El passat 9 de maig al Carrer Colom de Terrassa, a l’alçada del número 99, just davant del supermercat Talló, van atropellar a la meva àvia sobre les 9:30h del matí. La meva àvia és una persona demenciada amb desorientació, el cotxe la va colpejar quan anava a estacionar en el càrrega i descàrrega. No es va adonar que la meva àvia no havia acabat de travessar el carrer. La senyora de la fruiteria de davant la va ajudar a sortir de sota el cotxe ja que la meva àvia va perdre el coneixement. El conductor del vehicle li va preguntar si es trobava bé i com que li va dir que sí, va marxar sense demanar auxili ni telefonar a una ambulància. La meva àvia per culpa de la seva desorientació no va saber com actuar.

Per culpa d’això ha hagut de ser intervinguda quirúrgicament, avui dia li han quedat moltes seqüel·les, les quals a poc a poc gràcies als especialistes de l’Hospital de Terrassa li estan tractant. Una d’elles és que no pot quedar-se sola en cap moment perquè es desploma i perd el coneixement sense saber on està. Ja li ha passat en diverses ocasions després de l’accident, de les quals algunes han tingut conseqüències greus. Estan mirant si amb el cop li va afectar en alguna cosa relacionada amb el sistema nerviós.

Sabem que el conductor del cotxe conduïa un vehicle tipus 4×4 gris i que portava una roda de recanvi darrere a la porta del maleter. Hem posat cartells per la zona i no ha donat senyals de vida, fins i tot una vegada després de l’accident va anar a la fruiteria on van ocórrer els fets i la dependenta li va donar un paper amb el nostre número de telèfon i mai es va posar en contacte amb nosaltres.

Estem portant el tema amb advocats però ens falten proves i volem el millor per a la meva àvia ja que si intervingués l’assegurança de cotxe de l’acusat, podríem obtenir una sanitat privada i les proves serien molt més ràpid per poder esbrinar que és el que li passa. El problema és que nosaltres no ens podem permetre pagar-li una sanitat privada i només volem el millor per a ella. Entenem que ja fa temps d’això però en el seu moment vam presentar la declaració al Consorci i per falta de proves no l’han acceptat. Així que demanem que si algú recorda l’atropellament i pot aportar alguna informació més es posin en contacte amb mi al correu: [email protected] o al meu telèfon 697243886.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa