MónTerrassa
La parada del bus a Rellinars: on és el civisme?
  • CA
Vista actual de la parada del bus del planet | Escola de Rellinars

!--akiadsense-->

El curs 15-16 tota l’escola de Rellinars vam fer el projecte JO CÍVIC, I TU?. El grup dels grans amb la Irene van decidir que una de les actuacions que farien aquell curs era repensar com estava la parada del bus i adonar-se’n que les pintades que hi havia no els agradaven. Després de molts càlculs i diferents propostes, van decidir que tornarien a pintar aquesta parada pública i demanarien ajuda a l’ajuntament. D’aquest fet fa només 3 anys, i actualment l’aspecte de la parada del bus torna a ser la mateixa que el punt de partida.

Des de la classe dels grans, hem estat parlant sobre aquest fet i quins motius haurien portat a algunes persones del poble a tornar a fer pintades a la parada, i no només a la parada, sinó també a la façana de l’escola i als bancs del davant. Tots estem d’acord que no ens agrada, i que tots pagarem aquests desperfectes perquè els Impostos que paguem a l’ajuntament hauran de destinar-se a netejar i repintar aquesta parada del poble.

Hem estat pensant diferents solucions a aquest problema, però de moment, només volem fer públic el nostre rebuig cap a aquests actes que no aporten res al poble i que, pel contrari, desllueixen i perjudiquen l’escola i el Planet com a barri.

Anirem informant de les actuacions que fem, i demanem col·laboració i ajuda a totes les persones del poble que tinguin ganes d’ajudar-nos a tenir un espai més net al voltant de l’escola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa