MónTerrassa
No és això policia de Terrassa, no és això
  • CA

Potser la grua no té cap afany recaptatori. Això diuen els responsables de l’Ajuntament si no vaig errada. També potser m’ho crec. Tot i que m’ho posen difícil. Les evidències porten a pensar el contrari, que l’únic que fa es retirar vehicles per cobrar multes, i vehicles que estan en llocs que no sé pas si molesten. Un apunt previ. Tot això ve d’un cotxe que segurament s’han endut cap al dipòsit, perquè hi havia un paperet verd a terra que ho indicava. El cotxe estava a la cantonada del carrer de Salvà i de l’avinguda Àngel Sallent. És un lloc on suposo que està prohibit aparcar, perquè és una cantonada, i perquè la grua va actuar. Però qui hi deixa el vehicle no molesta ni als vianants que volen creuar el carrer ni als cotxes que pugen, baixen o creuen. Si penso malament dedueixo que era molt fàcil de carregar. Sincerament, no és això policia, no és això. Hi ha llocs on la grua sí que es fa necessària, i només cal fer una volteta per la ciutat. Amb tots els respectes a una feina fonamental i bàsica per tot a Terrassa. Amb tots els respectes, repeteixo, la gent de la grua sembla d’un altre món i desprestigia la tasca de la resta d’agents.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi a juny 01, 2017 | 12:45
    Jordi juny 01, 2017 | 12:45
    Penso que s'estan barrejant conceptes. El personal de la empresa Egarvia no son agents, ja que no son policies. Son personal d'una empresa municipal i els denunciants són inspectors de grúa. Malgrat les possibles actuacions discrepants, crec que en moltes ocasions ajuden a que la gent pugui treure els cotxes de guals, persones amb discapacitats puguin aparcar o circular etc.
  2. Icona del comentari de: Francesc a juny 01, 2017 | 18:02
    Francesc juny 01, 2017 | 18:02
    Sap que hi ha una ordenança que regula la retirada de vehicles de la via pública? De vegades, va bé revisar-la abans de parlar
  3. Icona del comentari de: Lluis Gomez a juny 02, 2017 | 16:52
    Lluis Gomez juny 02, 2017 | 16:52
    Jo tenia el cotxe mal aparcat, amb un paper davant del vidre, "avariat" i la grua se'l va endur. Deien que allò era mentida... i no ho era, el cotxe estava avariat realment, perquè va venir una altra grua al dipòsit a retirar-lo (les càmeres de seguretat ho graven tot). A pesar de la reclamació l'Ajuntament de Terrassa diu que la multa i tots els diners que em van fer pagar són correctes, no em tornaran ni un cèntim. O sigui que, ¡a pringar toquen! El negoci, senyors, és el negoci.
  4. Icona del comentari de: Un ciutadá a juny 05, 2017 | 11:52
    Un ciutadá juny 05, 2017 | 11:52
    No entenc el títol d'aquest article. La policia municipal no té res a veure amb la grúa d'Egarvia. No hi ha cap Policia a la grúa. Egarvia es una empresa que treballa per l'Ajuntament i fa el que desde l'Ajuntament li diuen...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa