Monitors de l'esplai Boterut de Terrassa
Monitors de l’esplai Boterut de Terrassa | E.B.

!--akiadsense-->

L’esplai Boterut de Terrassa, ubicat al Barri de Sant Pere, celebra aquest any els 40 anys del seu inici. Són diferents esdeveniments els que s’estan duent a terme per fer arribar la celebració a totes les persones que l’han viscut al llarg d’aquests 40 anys.

La celebració va tenir el seu inici a l’octubre amb l’excursió popular per Parc Natural de Sant Llorenç, on es van reunir infants, monitores/rs i mares i pares de diferents generacions i etapes del nostre Esplai.

La festa no acaba aquí, aquest dissabte a l’escola de secundària Mare de Déu del Carme va tenir lloc un gran sopar amb un munt de sorpreses per 350 assistents. Espai on es propicia el compartir vivències i records d’aquells moments que vam dedicar a l’esplai part de la nostre infància, adolescència i/o adultesa.

De cara al maig es durà a terme un Torneig de Bàsquet i una Festa Infantil dedicats a gaudir de l’Educació en el Lleure que amb aquests 40 anys hem anat fomentant acompanyada del jugar, reflexionar, compartir, cantar, ballar i créixer plegats.

Gràcies a totes aquelles persones que han dedicat part del seu temps a crear un espai educatiu ple de somnis. Gràcies als infants per fer-ho tot tant divertit i ensenyar-nos tantes coses que ha vegades amb d’edat oblidem, gràcies a les famílies per apostar pel projecte, gràcies a totes aquelles persones que de manera voluntària han anat fermant la família Boteruda.

I per acabar gràcies a la Parròquia del Carme per guiar-nos en tot el procés i cedir-nos un espai ple de possibilitats.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Albert a abril 24, 2018 | 08:55
    Albert abril 24, 2018 | 08:55
    La ciutat de Terrassa té molta sort de poguer comptar amb un Esplai com el BOTERUT! Moltes felicitats.

Nou comentari

Comparteix