MónTerrassa
Jugant al tetris amb les ampolles de plàstic
  • CA
Plàstics amuntegats al carrer Menéndez i Pelayo de Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

És cert que tenim molta gent marrana a Terrassa. Molta gent que es pensa que per allò de “ja ho netejaran” llença el paper aterra, deixa la llauna de cervesa al banc, o abandona el sofà al contenidor de la cantonada. I es queda tan panxo. I contra això s’ha de lluitar i estic d’acord amb l’Ajuntament que cal més control, més inspeccions i més sancions, si cal.

Però també és cert que hi ha ciutadans que ho intentem. Que amb més o menys encert reciclem i són disciplinats i anem als contenidors de colors a dipositar la bossa on correspon. Sóc veïna del carrer Menéndez y Pelayo i aquest (a les fotos) és l’estat amb què els veïns ens trobem constantment els contenidors, sobretot el de plàstic. Anem apilant i buscant forats per encabir com sigui les ampolles en un contenidor que ja no hi cap ni una agulla i que no hi ha manera que es buidi.

Senyors de l’Ajuntament, si us plau, augmentin el servei de recollida perquè si cada cop que anem a deixar el plàstic ens trobem aquests contenidors replets ja no em sembla tant estrany que al final la gent deixi la merda allà on li sembla.

Judith Escandell

Acumulació de brossa al contenidor | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa