Protesta de les feministes en el ple municipal de Terrassa
Protesta de les feministes en el ple municipal de Terrassa | Comitè de Vaga feminista de Terrassa

!--akiadsense-->

Des de diferents col·lectius feministes de la ciutat i des del Comitè de vaga feminista de Terrassa volem mostrar el nostre rebuig als moviments pro-vida que atempten greument contra els drets humans de les dones i particularment contra el nostre dret a decidir lliurement sobre les nostres vides.

Darrerament hem detectat el que considerem una criminalització, a través de campanyes d’assetjament sistemàtic de l’Associació per a la Protecció de la Família i Vida de Terrassa, que mantenen un discurs que viola els drets fonamentals de les dones. També violen el dret al propi cos i el dret a la intimitat de les dones que han avortat o que tenen intenció de fer-ho. Va ser molt trist, ens va enfadar i enrabiar molt trobar-nos aquest grup pro-vida en la convocatòria de la marxa de torxes del 24N, dia que sortíem al carrer en nom i per les companyes mortes pel patriarcat en aquest any (ja són 94).

Exigim a l’Ajuntament de Terrassa que reguli les concentracions dels grups pro-vida a l’espai públic i les prohibeixi a prop dels centres sanitaris, doncs les considerem un acte de violència explícita i de coacció amb conseqüències devastadores per a la vida i la dignitat de les dones.

Si Terrassa és feminista, que ho demostri.

Tornem a fer-nos ressò del cant de les nostres germanes argentines en la seva recent i exemplar lluita: “Educación sexual para decidir, anticonceptivos para no abortar, aborto legal para no morir“.

Nou comentari