MónTerrassa
Carta d’agraïment de la Fundació Arxiu Tobella de Terrassa
  • CA

El passat divendres 16 de febrer vam presentar públicament la 40 edició de l’anuari Terrassa 2017, una crònica il·lustrada amb fotografies dels principals esdeveniments de la ciutat al llarg de l’any. Volem agrair el suport que hem rebut al llarg d’aquests 40 anys, i molt especialment en aquesta darrera presentació, per part de les administracions, les entitats locals i de la pròpia ciutadania.

Al llarg d’aquests anys, temes i fets molt diversos han encapçalat les portades d’aquest anuari. Aquest any, els membres del patronat vam elegir de forma unànime que la manifestació més multitudinària que ha viscut la nostra ciutat al llarg de la seva història, la que es va produir el 3 d’octubre després del referèndum sobre la Independència de Catalunya, il·lustrés la portada de l’any com a fet més rellevant.

En aquest sentit, ens reafirmem com a entitat privada que treballa al servei de la ciutat amb plena llibertat d’opinió i de criteri com hem fet històricament al llarg de la nostra trajectòria. Per acabar, us volem participar de les nostres inquietuds pel futur, que estan centrades en aconseguir la correcta conservació, catalogació i difusió del nostre principal actiu patrimonial: els fons fotogràfics, així com la rehabilitació de l’edifici que acull la nostra seu, el magatzem tèxtil dissenyat per Lluís Muncunill, declarat Bé d’Interès Local.

En els dos casos treballarem per trobar les fórmules de col·laboració necessàries amb les institucions i entitats, així com les empreses i particulars que tinguin interès en el nostre projecte, en benefici de la Fundació i de la ciutadania.

Moltes gràcies,

Patronat de la Fundació Arxiu Tobella de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa