MónTerrassa
Els caramels no són per llençar a la gent, són per agafar-los
  • CA

Voldria expressar la meva opinió sobre el que va passar a la cavalcada de Reis de diumenge dia 5. Van sancionar al rei Melcior, però, realment només a ell? Cal destacar que hi havia gent llençant caramels a la gent de les carrosses i el Melcior es va fartar de la situació, d’acord, la seva reacció no calia que fos així, ja que hi havia nens i devien pensar ”però que fa el rei Melcior llençant caramels d’aquesta manera?”

Doncs bé, ells no ho deurien entendre gaire, però la gent que ho va veure sap què va passar. Jo penso que podem ser més civilitzats, aquesta societat, aquesta falta d’educació… Els caramels no són per llençar a la gent, són per agafar-los, no sé, si s’entén.

També volia parlar sobre els caramels d’aquest any: eren enganxifosos, tothom tenia les sabates enganxades amb caramels, fins i tot les voreres i carrers plens de caramels trepitjats i enganxats. Cal agrair que el servei de neteja deixessin els carrers nets i polits. També cal dir que els caramels d’aquest any eren molt diferents dels d’altres anys.

Amb tot el respecte, penso que s’haurien de perdre mesures amb tot el que va passar diumenge i a la cavalcada no li vindria malament uns petits canvis. Sobre la cavalcada en general força bé, però espero que les actituds no es tornin a repetir. La culpa no va ser només del Melcior, van ser els responsables de llençar caramels a la gent, que poden fer mal.

Anna Dueñas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa