MónTerrassa
Les botigues de barri de primera necessitat estem obertes
Interior de la drogueria perfumeria Gemma
Interior de la drogueria perfumeria Gemma | Cedida

!--akiadsense-->

Sóc gerent d’un petit comerç que està obert en aquest moments i ens trobem oblidats, ja que només es parla de supermercats i farmàcies. A la Perfumeria-Drogueria Gemma, amb dues botigues a l’avinguda Barcelona i al passeig 22 de Juliol, estem oberts. El motiu és que som drogueria, i això es considera un servei essencial davant d’aquesta situació tan delicada.

Des d’aquí vull recordar que les drogueries de la nostra ciutat estem oberts i treballant perquè no faltin els productes que en d’altres llocs s’han exhaurit. Estic parlant de gel higienitzant, llexius, desinfectants de la llar i la roba, guants, celul·losa, sabó de mans, gel de bany, higiene dental i molt més. En el nostre cas, també donem la possiblitat de fer comandes telefòniques a la gent més vulnerable i fem servei a domicili.

Hi ha gent que al veure les notícies es pensa que estem tancats. Però no. S’ha d’especificar que estan oberts tots els llocs on es venen productes de primera necessitat: supermercats, farmàcies, mercats, fruiteries, herboristeries, drogueries, òptiques i productes ortopèdics, premsa, benzineres, aliments d’animals de companyia, etc.

Des d’aquí volem agrair als nostres clients, oferir el que calgui a tothom, i donar molta força a tot Terrassa. Moltes gràcies.

Toni López

Nou comentari

Comparteix