I ara el 155? De veritat creuen que amb això resoldran el problema de Catalunya? Crec que encara no han entès que això va de sentiments. “M’adormo cada nit amb la sensació de ser esclava de la injustícia i de la manca de valors, d’estar sotmesa a un govern dèspota que sempre ha exercit una repressió oculta i obscena.

M’aixeco cada matí amb la il·lusió de poder ser lliure, de viure en una petita gran nació on parlar la meva llengua no estigui mal vist, ans al contrari tothom se l’estimi i on els drets de les persones siguin més importants que les ambicions d’uns quants. M’adormo cada nit amb la tristor de sentir que encara pertanyo a aquesta pàtria corrupta i miserable que em menysprea i només em vol pels meus diners. M’aixeco cada matí creient que ja no hauré de suportar més humiliacions i de lidiar contra l’opressió i la hipocresia, puix en aquest nou país no existirà. M’adormo cada nit plorant per les ferides causades al meu poble per un Estat mesquí i roí, lamentant la manera de fer d’uns polítics que s’on la digna mostra del que no voldrem tenir mai.

M’aixeco cada matí pensant que avui serà el dia en què els meus somnis es faran realitat i els nostres avis podran somriure orgullosos i descansar tranquils i en pau. M’adormo cada nit amb l’angoixa creada per la impotència de no poder defensar els meus drets sentint l’escalf d’una societat que, fins ara, només ens mira des de fora. M’aixeco cada matí orgullosa de poder compartir aquesta terra amb gent tan valenta que mai deixarà de lluitar per la seva dignitat. M’adormo cada nit pensant que no és lícit que la mentida prevalgui sobre la veritat, amagada aquesta última, darrera banderes feixistes que la desdibuixen i la desfiguren al seu propi albir. M’aixeco cada matí desitjant que avui desaparegui l’ocellot negre que em tapa el sol, que no em deixa veure el camí per construir un futur millor pels nostres fills.

M’agrada veure com tot un poble s’aixeca dia rere dia, sense defallir ni un sol moment, per guanyar la seva llibertat.” Tot això no ho podran canviar mai, ni aplicant tots els articles de la seva intolerable i rància constitució, que per res del món, els legítíma més que la voluntat de tot un poble.

Neus Elias Agusti

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa