MónTerrassa
Wtransnet de Terrassa consolida la seva expansió a Itàlia

L’empresa catalana Wtransmet, que posa en contacte digital empreses de transport i operadors logístics, ha incrementat durant el primer semestre de l’any un 64% les ofertes tramitades en el seu portal amb origen o destí Itàlia. Segons un comunicat del departament d’Empresa i Coneixement, aquesta empresa, que té 150 treballadors i que té la seva seu a Terrassa, va obrir una filial el 2015 a Milà i ha comptat amb el suport de l’oficina d’ACCIÓ a Itàlia per a la seva expansió al país. A través d’una borsa, les empreses poden publicar ofertes de càrregues i mercaderies que necessiten transportar, al mateix temps que en temps real professionals autònoms o altres empreses anuncien la disponibilitat de la seva flota de camions. Es tracta d’una plataforma de contractació professional per optimitzar els transports de mercaderies aprofitant, per exemple, que en els trajectes de tornada els camions poden anar buits.

Segons el responsable de vendes de Wtransnet a Itàlia, Niclo Calabrese, des que l’empresa va obrir la filial a Milà s’han incrementat el nombre d’ofertes amb origen o destí Itàlia en un 64%, assolint les 108.881 ofertes de càrregues en el primer semestre del 2016. Per Calabrese, l’objectiu és “esdevenir la borsa de càrregues més segura i important del país, on la principal idea no sigui només trobar càrregues o vehicles disponibles, sinó ser el punt de trobada on empreses professionals i segures puguin desenvolupar els seus negocis”.

Actualment, gràcies al suport d’ACCIÓ, l’empresa ha iniciat el projecte d’integrar la seva solució a les principals zones d’activitat logística del país, que es concentren al voltant dels ports marítims.

Precisament, Itàlia és el país convidat de la trobada que organitza el pròxim 11 de novembre l’empresa catalana a Barcelona. És la setena edició del WConnecta, que reunirà 1.000 professionals del sector de la logística de tot Europa entre operadors logístics, empreses de transport, petites flotes i autònoms.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa