MónTerrassa
Vytrus Guanya 3 premis internacionals a la fira In-Cosmetics
  • CA
Vytrus Guanya 3 premis internacionals a la fira In-Cosmetics
Vytrus Guanya 3 premis internacionals a la fira In-Cosmetics | Vytrus

!--akiadsense-->

L’empresa de Terrassa Vytrus Biotech va rebre el primer premi (gold) en les categories Innovation Zone Best Ingredient Award i Green Award, en el context de la Fira Internacional IN- COSMETICS 2019, celebrada a París del 2 al 4 d’abril.

La revista Cosmetics Design també va premiar un ingredient de la companyia, per a ús cosmètic i dermocosmètic, en els premis Beauty Industry Awards. OLEA VITAE, l’últim ingredient de Vytrus Biotech, va ser designat el producte més innovador de la fira amb el GOLD Innovation Zone Best Active Ingredient Award.

L’actiu s’obté a partir de cèl·lules mare d’olivera i combat l’envelliment energètic de la pell. El premi, que és el més important del certamen i un dels més importants a nivell mundial en el sector, va reconèixer la excel·lència i la innovació de l’ingredient, d’un total de catorze finalistes, entre els quals hi havia companyies i multinacionals europees i nord-americanes. Vytrus també va recollir el primer premi en la categoria Green Award.

El certamen va reconèixer la tasca de la companyia en matèria de sostenibilitat pel seu actiu SARCOSLIM RE-SHAPE que ajuda a reduir el greix i reafirmar. Aquest producte s’obté a partir de cèl·lules mare de la planta Sarcocapnos crassifolia, actualment en perill d’extinció. La tecnologia sostenible Vytrus permet treballar amb ella, ia més la companyia col·labora activament amb la Universitat de Jaén per la seva conservació.

La fira IN-COSMETICS és el lloc de trobada de referència mundial per als professionals del sector cosmètic i dermocosmètic, on es premien les innovacions més notables de l’últim any. aquest era el cinquè any de Vytrus a la fira, on va estar presentant una vegada més les seves últimes innovacions relacionades amb ingredients actius sostenibles fets a partir del cultiu de cèl·lules mare vegetals. Durant la mateixa setmana la revista Cosmetics Design també va premiar Vytrus amb un Beauty Industry Award, per l’ús de l’actiu Quora Nori en un producte final. Aquest actiu “hackeja” la comunicació bacteriana per tractar problemes de la pell com l’acne, i ja va ser guanyador i finalista de diversos premis al llarg de l’any 2018.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa