MónTerrassa
Vytrus Biotech, seleccionada per al programa BIOMED ScaleUP
  • CA

Vytrus Biotech, companyia especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la indústria cosmètica amb seu a Terrassa, ha estat seleccionada per a participar en el programa d’acceleració empresarial BIOMED ScaleUP, impulsat per CataloniaBio & HealthTech, amb la col·laboració de Lead To Change i el suport de ACCIÓ.

La indústria de la salut ha experimentat una gran evolució des de 2010. Així i tot, segons l’Informe de la BioRegió de Catalunya 2020, el 92% són micropimes i pimes. Per aquesta raó, CataloniaBio ha creat el programa BIOMED ScaleUp, amb l’objectiu d’ajudar a empreses del sector de salut i ciència a Catalunya a créixer i consolidar-se per a augmentar la seva competitivitat a nivell global.

Segons Jordi Rovira, Director Financer de Vytrus: “La nostra companyia, després d’un procés de transformació i consolidació, ha passat de ser una start-up a convertir-se, avui dia, en una empresa plenament industrial. Aquest programa suposa per a Vytrus una oportunitat per a continuar creixent i augmentar la competitivitat a nivell internacional”. Un programa que s’espera que contribueixi a l’evolució positiva de l’empresa, amb increments consecutius de facturació del rang del 30-40% en els últims 3 anys i que estima que continuarà amb resultats positius en l’exercici 2020, a l’espera de l’auditoria financera.

Després de superar la primera fase de 3 càpsules formatives de formació en creixement corporatiu i una sessió individual de diagnòstic -per a avaluar la idoneïtat de l’empresa per a participar en el programa-, s’accedeix a la següent fase d’acceleració personalitzada, amb deu càpsules formatives -sobre lideratge, creixement en diferents àmbits de l’empresa, management i diferenciació, entre altres- i deu sessions d’assessorament per a les deu empreses seleccionades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa