MónTerrassa
Vytrus Biotech obté xifres rècord de negoci en el primer semestre de 2022

L’empresa terrassenca Vytrus Biotech ha tancat el primer semestre de 2022 amb una xifra de negocis de 2,04 milions d’euros, un rècord per a la marca. L’empresa, especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mares vegetals per a la indústria cosmètica, ha obtingut un benefici brut d’explotació (Ebitda) de 860.000€, un 63% més que en el mateix període l’any anterior, segons exposen en un comunicat.

Pel que fa al benefici net, la cotitzada del BME Growth ha obtingut un benefici net de 335.000€ fins al juny, un 50% més que el mateix període de l’any anterior, gràcies a la bona evolució de les vendes. A més, Vytrus ha continuat impulsant l’expansió internacional en els 5 continents: Afirmen que les vendes fora d’Espanya ja superen el 65% en 33 països

Òscar Expósito, CSO i fundador de Vytrus, exposa que aquests resultats “consoliden l’aposta de l’empresa per la innovació i la sostenibilitat en el sector dels ingredients cosmètics”. Per la seva part, Albert Jané, COO i cofundador de l’empresa egarenca, també ha destacat que “la diversificació en productes, clients i territoris és clau per seguir creixent en una conjuntura tan complexa com l’actual. En els propers mesos continuarem invertint en ampliar la nostra força comercial i la nostra capacitat productiva”.

Reconeixements a la innovació de Vytrus Biotech

Addicionalment, Elaya Renova, l’actiu 100% natural que prové de cèl·lules mare per cuidar el cabell, ha guanyat l’Or d’innovació a la fira ‘In-cosmètics Latin America 2022‘. També Quora Noni biomics, un actiu pel rejoveniment de la microbiota i el pel únic en cosmètica, ha estat guardonat amb la primera posició a la fira de referència de la indústria cosmètica a Espanya ‘Premis Cosmetorium 2022‘.

En aquesta línia, el Primer Premi BBVA a la innovació en sostenibilitat mediambiental també ha reconegut l’empresa, així com el reconeixement en els premis Cinco Días a la Innovació Empresarial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa