MónTerrassa
Vytrus Biotech incrementa més d’un 100% el seu benefici net
  • CA

L’empresa terrassenca especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la indústria cosmètica, Vytrus Biotech, ha tancat l’any 2021 amb els millors resultats de la seva història, augmentant més d’un 100% els seu benefici net respecte l’exercici del 2020. 

La facturació de la companyia s’ha disparat un 64% el 2021, arribant a una xifra de negocis de 2,8 milions d’euros, i l’EBITDA s’ha incrementat un 91% fins arribar als 1,13 milions d’euros, tal i com exposen des de la mateixa empresa a través de l’informe d’auditoria del 2021. Així doncs, durant els dos anys de pandèmia per la Covid-19, Vytrus ha incrementat les seves vendes un 133%.

L’empresa va fer el tradicional toc de campana celebrat a la Borsa de Barcelona el passat 15 de març, i amb el primer més de cotització, ja ha incrementat el seu valor de mercat en més d’un 100% passant dels 12,2 milions d’euros a gairebé 24,2 milions d’euros. El preu per cada acció a data de 25 d’abril és de 3,54€ i el valor inicial de referència és de 1’72€ per acció, tal i com informen en un comunicat. 

Aquestes xifres “reflecteixen la bona acollida de Vytrus per part del mercat i més encara dins del marc d’incertesa actual que experimenten els mercats borsaris a nivell global”. 

Vytrus Biotech presenta els dos últims productes a Global 2022 de Paris 

A principis d’abril, la companyia va participar com expositora a in-cosmetics Global 2022 a Paris, la fira de referència mundial de la cosmètica, on ha presentat els dos últims llançaments procedents de cèl·lules mare vegetals. 

El primer ha estat Nectaria Lothops, un ingredient que estimula per primera vegada en cosmètica la producció de vitamina D en la pell mitjançant un mecanisme biofísic i que ha estat premiat en els BSB Innovation Awards 2022 d’Alemanya pel seu enfocament creatiu. El segon es tracta d’Elaya Renova, un actiu que revitalitza, reforça i protegeix el cabell.

Sobre Vytrus Biotech

Vytrus Biotech basa la seva activitat en la tecnologia de cultiu de cèl·lules mare vegetals, per al desenvolupament, la producció i la comercialització d’ingredients actius d’alt valor afegit al sector cosmètic. El posicionament com a empresa pionera en l’ús d’aquesta tecnologia per a fins empresarials dóna a Vytrus Biotech una base sòlida sobre la qual construir un avantatge competitiu sostenible. Amb aquesta tecnologia es poden obtenir productes totalment naturals, amb alta eficàcia i patentables. Compte amb un equip de prop de 30 persones a les seves instal·lacions de Terrassa, sent la majoria llicenciats o doctors en ciències de la vida i és present a Europa, USA, LATAM i Àsia a través de la seva xarxa internacional de distribuïdors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa