MónTerrassa
El Vallès Occidental, present a les jornades europees Growing together
  • CA
La consellera Míriam Casaramona ha fet la cloenda de les jornades
La consellera Míriam Casaramona ha fet la cloenda de les jornades | CCVO

!--akiadsense-->

Aquest divendres han acabat les Jornades Europees sobre intervenció interdisciplinar amb infància i famílies GROWING TOGETHER (CRÈIXER JUNTS). Les jornades s’han celebrat online amb la inscripció de 430 persones, essent una plataforma internacional per donar a conèixer presentacions acadèmiques, tallers, bones pràctiques i estudis de cas en l’àmbit de l’acompanyament i la implementació del suport a la parentalitat positiva. Hi han participat professionals que treballen amb famílies en l’àmbit públic o privat, en serveis socials, educatius i de salut. També investigadors i estudiants interessats en les temàtiques proposades.

La consellera de Drets Socials, Míriam Casaramona, ha explicat durant la cloenda que “amb aquests espais d’intercanvi creem punts de reflexió tècnica i teòrica que ens permet millorar l’atenció a la ciutadania. Creiem que és important que universitats i administració pública col·laborin i comparteixin experiències per generar coneixement”.

Al projecte hi participen quatre països (Romania, França, Itàlia i Espanya). Pel Vallès Occidental aquestes jornades han estat una oportunitat de compartir, debatre, aprendre i reflexionar sobre les seves pràctiques professionals per tal de millorar l’atenció a la ciutadania de la comarca. El Pla de Reconstrucció del Vallès Occidental preveu diferents accions per a reforçar els equips de serveis socials, protegir la vulnerabilitat social i posar a disposició dels i les professionals noves eines d’intervenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa