MónTerrassa
Unipost tanca definitivament a l’espera de la liquidació definitiva
Unipost
Unipost | Europa Press

!--akiadsense-->

Unipost tancarà aquest dijous 31 de maig a l’espera de la liquidació definitiva de l’operador de correu postal. La companyia va entrar en fase de liquidació al febrer després que no es presentés cap oferta de compra en el marc del concurs de creditors voluntari que va iniciar Unipost el juliol de l’any passat.

Fonts sindicals han explicat que el tancament de la companyia implicarà l’acomiadament dels darrers 80 treballadors que Unipost conservava a Catalunya, a les instal·lacions centrals de l’Hospitalet de Llobregat. L’administradora concursal de l’operador postal va decidir presentar un expedient de regulació d’ocupació a l’octubre, que ha comportat l’acomiadament en diferents fases dels 2.200 empleats directes d’Unipost a l’estat espanyol, 600 dels quals a Catalunya.

Les mateixes fonts han indicat que aquest dimecres ha estat l’últim dia d’activitat de la seu de San Fernando de Henares (Madrid) -on quedaven 12 treballadors- i ara només es manté oberta la seu d’Hospitalet de Llobregat, que serà la darrera en tancar les seves portes aquest dijous.

Fonts de CCOO han reiterat que mantenen la intenció d’emprendre accions legals contra el que va ser el director d’Unipost, Pablo Raventós, al considerar-lo responsable de la liquidació i tancament de l’empresa. Abans d’entrar en fase de liquidació, Unipost tenia 82 centres de treball a tot l’estat espanyol, un patrimoni de 40,6 milions d’euros i un passiu de 47,4 milions.

Nou comentari

Comparteix