MónTerrassa
Trobada d’empreses per fer negocis amb l’economia circular
  • CA

El proper 30 de març, l’edifici de l’ESDI de Sabadell acollirà un Espai de Trobada d’Empreses per poder conèixer les possibilitats que els dóna l’economia circular i per poder iniciar negocis i aprofitar sinergies. Es tracta d’un primer Market Place d’economia circular, organitzat per la Xarxa Vallès Circular, formada per 29 entitats entre les quals hi ha institucions, universitats, clústers i entitats econòmiques. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ostenta la secretaria tècnica de la Xarxa i està impulsant la trobada d’empreses conjuntament amb la resta de membres.

Aquesta jornada vol ajudar les empreses a aprendre a fer un ús eficient dels recursos, estalviar i fer negoci en el marc de l’economia circular, que aposta per un reaprofitament dels recursos i deixa enrere el sistema econòmic lineal basat en treure els recursos de la natura, fabricar, consumir i llençar. L’economia circular és un model econòmic de producció i consum on els materials, productes i serveis estan dissenyats per durar i tornar a entrar en la cadena de valor industrial un cop no es poden utilitzar. L’economia circular pot ajudar les empreses a reduir costos en la compra de material, arribar a nous mercats i cobrir els riscos dels subministraments.

A la jornada es presentaran les oportunitats que presenta aquest model econòmic i hi haurà un “mercat” on les empreses podran posar-se en contacte per oferir els seus recursos i permetre l’aprofitament de sinèrgies. Totes les persones que hi vulguin participar es poden inscriure a través de formulari d’inscripció que trobaran a: http://vallescircular.ccvoc.cat/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa