MónTerrassa
Totes les convocatòries i ajuts per a empreses i autònoms del Vallès, en una nova eina
  • CA
Eina per a empreses i autònoms
Captura de la nova eina per a empreses i autònoms | CCVO

!--akiadsense-->

Des de la pàgina web del Consell Comarcal es pot accedir a una nova eina per consultar les convocatòries i ajudes vigent més importants pel teixit empresarial. Aquesta eina està pensada per a la consulta de les empreses i autònoms de la comarca i també per a l’ús dels professionals de les administracions i agents socials a l’hora d’informar i acompanyar al teixit empresarial.

La nova eina és una taula interactiva que presenta de forma visual i pels quatre tipus els recursos recollits. Complementa l’eina ja existent de Mesures locals i repositari legal supralocal i el Directori de recursos de la Covid-19 que el Consell Comarcal ha engegat al llarg d’aquest 2020 per facilitar l’accés a la informació sobre qualsevol qüestió relacionada amb la pandèmia.

Actualment, s’hi poden consultar fins a un total de 49 convocatòries i ajudes vigents que s’ordenen en quatre àmbits: ajudes i prestacions econòmiques Covid-19, principals programes i ajudes generals, finançament i ajudes econòmiques municipals Covid-19. La informació publicada s’obté a partir de la recerca de butlletins oficials i taulers d’anuncis dels ajuntaments i per cada recurs s’identifica les dades principals: entitat gestora, beneficiaris, tipus de recurs, àmbit, característiques i termini.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa