El president de la Generalitat, Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra | S.C.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dimarts a la Nit de l’Empresari català de la patronal Cecot que el Govern manté oberta la porta al diàleg amb el govern espanyol. Torra, en referència a la polèmica per les trucades no ateses per Pedro Sánchez ha insistit: “A la taula del diàleg hi tenim el telèfon, per trucar i rebre trucades”.

Torra ha pronunciat aquestes paraules després que el públic hagués esclatat en crits de “llibertat”, quan el president del Cecot, Antoni Abad, ha tingut paraules de record amb els presos polítics i exiliats.

“Els governs responsables són els que dialoguen”, ha subratllat el president. Davant dels empresaris Torra ha defensat el talent i la cultura en què “es basa Catalunya” i ha recordat que “el dèficit fiscal impacta en les institucions i en la societat”. Torra ha donat un missatge d’optimisme respecte a l’economia assegurant que “ens trobem immersos en una campanya de desinformació” que oculta que “en els darrers cinc anys el PIB català ha crescut per sobre de la mitjana”.

Nou comentari