MónTerrassa
Torna el Tombacastanya, la gran fira del comerç a Ca n’Anglada de Terrassa
  • CA

Torna el Tombacastanya, la gran fira del comerç a Ca n’Anglada de Terrassa. Organitzada per l’Associació de Comerç Ca n’Anglada, tindrà lloc aquest dissabte, dia 5 de novembre durant tot el dia. Com és habitual, les parades dels comerciants es podran trobar al llarg de l’avinguda de Barcelona, en el tram comprès entre els carrers de Sant Tomàs i Sant Honorat, des de les deu del matí fins a les vuit del vespre.

Des de l’entitat afirmen que la Fira de tardor té un component “de promoció social i econòmica molt important pel territori”, és a dir, El Tomb pretén “dinamitzar el barri i incentivar el comerç de proximitat i local”. Subratllen que l’esdeveniment ofereix als comerços, restauradors i tots els sectors del teixit socioeconòmic del barri “fer més visible la seva feina a un públic més ampli”.

Parades, tallers, jocs i música en directe

A banda de la Fira de comerç,hi haurà activitats dirigides als més petits, amb diversos tallers, jocs, animació infantil i xocolatada gratuïta per a la canalla. La jornada es completarà amb una ballada de country de 10:30 del matí fins a les 12 del migdia. Seguidament, tindrà lloc l’actuació del reconegut Toni Torres que oferirà un espectacle de música actual i clàssics (fins a les dues del migdia, aproximadament). I finalment es tancarà amb un concert de pop-rock a càrrec del grup local Sin Reputación.

Des del Comerç Ca n’Anglada es mostren especialment orgullosos de la vinculació de les entitats al territori amb el Tombacastanya, que es tradueix en una alta participació dins la Fira. Per exemple, els visitants hi podran trobar estands informatius i activitats organitzades per l’AVV de Ca n’Anglada, Col·lectiu Sociocultural Cuidem Ca n’Anglada, l’esplai de Ca n’Anglada, o els alumnes de 4art d’ESO de l’escola Ramon Pont, que també tenen presència pròpia a la Fira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa