MónTerrassa
Terrassa i Sabadell pressionaran Foment per perllongar la B-40
  • CA
Ballart amb Farrés en la trobada a l'Ajuntament de Sabadell
Ballart amb Farrés en la trobada a l’Ajuntament de Sabadell | Aj. Sabadell

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, s’han reunit aquest dimarts a l’Ajuntament de Sabadell per tractar diferents qüestions d’interès per a totes dues ciutats. A la trobada, durant la qual Farrés ha traslladat a Ballart el resultat de la reunió que fa poques setmanes va mantenir a Madrid amb el secretari d’Estat d’Infraestructures, tots dos alcaldes han acordat presentar conjuntament al Ministeri una proposta conjunta per assolir com més aviat millor la B-40 entre les dues ciutats.

Per a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, «és important per a la ciutat de Terrassa que la B-40 no acabi a una rotonda de la trama urbana, i es perllongui fins a la Ronda Oest de Sabadell». Per a Ballart, «que dues grans ciutat com Sabadell i Terrassa puguin consensuar una proposta conjunta, incrementarà la pressió a les administracions competents per enllestir el traçat d’una via cabdal per al territori, tant per la millora de la mobilitat, com per consolidar la competitivitat econòmica i empresarial de la zona».

Tal com ha explicat Marta Farrés, la Ronda Nord –el tram de la B-40 que unirà Terrassa amb Sabadell i farà possible l’enllaç amb Castellar del Vallès- “és una infraestructura urgent per al conjunt del territori i així ho vam traslladar al secretari d’Estat a Madrid. En aquest sentit, cal aprofitar el consens entre els governs de Sabadell i Terrassa, com també el suport de la Generalitat per continuar avançant i reivindicant la Ronda Nord amb l’objectiu d’assolir-la al més aviat possible”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa