Presentació del programa APP de formació professionalitzada en el sector sociosanitari

Presentació del programa APP de formació professionalitzada en el sector sociosanitari | Aj. Terrassa

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert, ha realitzat la benvinguda aquest dijous al matí a les persones assistents a la presentació del Programa d’Aprenentatge per a la Professionalització de les Persones (APP), juntament amb el director de Recursos Humans de MútuaTerrassa, Carles Garcia; i amb el director de Recursos Humans del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), Miquel Poch. Durant la seva intervenció, el tinent d’alcalde ha destacat “la importància de l’educació i la formació com un dels pilars fonamentals de l’equitat social, juntament amb la salut i els serveis socials. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Terrassa treballem per impulsar la formació continuada al llarg de la vida com la millor eina per garantir un treball digne i de qualitat, sent aquest programa un bon exemple”.

L’acte ha comptat amb una xerrada dels responsables tècnics de Foment de Terrassa, CST i MútuaTerrassa per explicar en profunditat el programa APP, els perfils professionals necessaris en el sector sociosanitari i com formar part del procés de selecció del programa APP.

El Programa d’Aprenentatge per a la Professionalització de les Persones (APP), és una experiència pilot que combina la formació en alternança amb l’ocupació, amb col·laboració público-privada. En aquesta primera convocatòria pilot només hi participen 10 municipis de tot Catalunya: Terrassa, Amposta, Lleida, Valls, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona, Tarragona, Manlleu, Sabadell i Girona. A Terrassa, el programa és fruit d’un conveni de col·laboració entre MútuaTerrassa i el Consorci Sanitari de Terrassa a través del qual 30 persones es podran qualificar professionalment en les especialitats d’auxiliar de geriatria i de neteja de superfícies i mobiliaris en entorn hospitalari. El Servei d’Ocupació de Catalunya finança aquest projecte amb una subvenció de 382.419,32 euros.

La Sala d'actes de Foment ha acollit la presentació del projecte pilot APP

La Sala d’actes de Foment ha acollit la presentació del projecte pilot APP | ERC Terrassa

Nou comentari