MónTerrassa
Terrassa busca sis pimes innovadores i amb vocació internacional
  • CA

Terrassa busca sis pimes innovadores i amb clara vocació internacional per al programa de creixement empresarial “Accelaració en Òrbita”. La nova edició, enguany s’arriba ja a la novena, impulsada des de l’Ajuntament de Terrassa, Cambra de Comerç i Cecot té per objectiu impulsar el “creixement empresarial de les pimes i empreses individuals del territori”, en una clara aposta per a la col·laboració publico-privada entre administració local i agents socioeconòmics de la ciutat. També es compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Ministerio de Ciencia e Innovación.

Mantenint la mateixa metodologia que en les edicions passades, el programa busca acompanyar 6 pimes i/o empreses individuals innovadores, amb vocació internacional i potencial de creixement que tinguin seu o ubicació a l’àrea d’influència de la ciutat, ja sigui a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls. A més, aquest any s’intentarà recuperar el format presencial en la major part de les activitats, sempre que la situació sanitària ho permeti. Aquest acompanyament, 100% subvencionat, es realitzarà de la mà d’experts de Cecot i Cambra de Terrassa, i principalment en sessions individuals. El seu objectiu és definir i implementar un “Pla de Creixement” a mida per a cada empresa participant, atenent les seves necessitats específiques.

Dos tallers amb assessorament personalitzat

El programa començarà amb dos tallers en grup, l’1 i el 8 d’abril, orientats a definir el model de negoci, i a partir d’aquí seguirà amb un acompanyament completament a mida consistent en una diagnosi i una proposta de pla d’acció i d’execució. D’aquesta manera, les empreses participants tenen l’oportunitat de focalitzar-se en aquells àmbits que les poden accelerar més cap al seu potencial des d’àmbits tant diversos com la internacionalització, l’estratègia comercial i les vendes o el màrqueting online i offline, entre d’altres. Per fer-ho, podran presentar la seva candidatura abans de l’11 de març de 2022 a les 14h omplint el formulari disponible clicant aquí.

Per al regidor d’Economia Social i Innovació, Pep Forn, el programa “és una iniciativa que ens ha permès assolir dos objectius molt importants per a aquest equip de govern: d’una banda, consolidar les actuacions conjuntes i coordinades que fem amb els agents del nostre ecosistema; i d’altra, ens ha permès donar suport a 55 empreses de la ciutat per ajudar-les a identificar i potenciar les seves palanques de creixement, per a ser més competitives i estar més preparades dins d’un context digital i internacional”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa