MónTerrassa
Taller per fomentar l’economia social i cooperativa a Terrassa
  • CA

El programa aracoop per fomentar l’economia social i cooperativa a Catalunya, promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, estarà present a Terrassa per ajudar a les empreses d’economia social a innovar col·laborativament per assolir nous reptes. El taller a la nostra ciutat per innovar col·laborativament per tal d’assolir nous reptes serà aquest dijous 23 de febrer de 9h a 18h a l’Edifici Vapor Gran.

En aquest programa es donarà suport a les organitzacions per a co-idear, definir i treballar el seu projecte d’innovació compartit, amb un enfocament estratègic i tenint en compte l’impacte. L’itinerari d’acompanyament contempla quatre fases: workshop d’innovació col·laborativa mitjançant un taller pràctic a Terrassa en el que es potenciarà que sorgeixin projectes d’innovació col·laborativa entre els participants; suport individualitzat a les organitzacions que han generat projectes per definir-ne l’estratègia; una formació especialitzada; i un companyament per a la posada en marxa.

Per participar en el Programa cal inscriure’s al primer taller d’innovació col·laborativa a Terrassa des d’aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa