MónTerrassa
Taigua inverteix més de mig milió d’euros per incorporar 25 vehicles
  • CA
Nou vehicles de l'empresa municipal Taigua
Nou vehicles de l’empresa municipal Taigua | Badia Casanova BCF​

!--akiadsense-->

La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, ha visitat aquest dilluns les intal·lacions de Taigua, on se li ha mostrat la nova flota de vehicles de l’empresa municipal, en circulació des del passat estiu. Taigua incopora així 25 nous vehicles, alguns dels quals ja circulen per la ciutat des de fa uns dies, rotulats corporativament amb la imatge de “Terrassa Cicle de l’Aigua”. Ha acompanyat a la tinenta d’alcalde durant la visita, el gerent de Taigua, Juan Ramon Vázquez.

La nova flota constarà de 8 vehicles tipus utilitari, 10 vehicles tipus furgoneta i 5 furgonetes amb equipament grua, ja recepcionats i adquirits mitjançant un contracte renting de 4 anys, amb un valor total de 576.415,20 euros exclòs l’IVA. En les properes setmanes s’espera l’arribada de dues furgonetes més, tipus pickup, també incloses en aquesta partida. Tres dels vehicles són elèctrics, gràcies al contracte adjudicat mitjançat l’acord marc d’adquisició de vehicles i serveis de mobilitat sostenible del Consorci Català pel Desenvolupament Local.

Així, Taigua disposa actualment d’una flota de 32 vehicles, 25 procedents d’aquest nou contracte de renting, més 3 vehicles i 4 motocicletes, procedents de l’antiga empresa responsable del subministrament d’aigua a la ciutat.

La tinenta d'alcalde Lluïsa Melgares veient els nous vehicles de Taigua
La tinenta d’alcalde Lluïsa Melgares veient els nous vehicles de Taigua | Badia Casanova BCF

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa