MónTerrassa
Una startup egarenca crea una app per recordar l’experiència d’un tast de vins
  • CA
Aplicació UpWine
Aplicació UpWine | Vadevi

!--akiadsense-->

Happy Customer Box és una startup terrassenca que ofereix solucions tecnològiques per a l’obtenció i tractament massiu de dades. Afeccionats al tast de vins, quan tornaven d’una visita a un celler o d’un tast es trobaven que els era certament difícil recordar total o parcialment quins vins havien tastat i quines característiques tenien. En aquest fet hi van veure una oportunitat per poder aplicar les seves solucions tecnològiques al tast de vins. Així va néixer UpWine, una aplicació que segons els seus creadors “transforma els tastos de vins en agradables experiències gràcies a la tecnologia i també aconsegueix una major interacció entre el guia del tast i els assistents”. Amb UpWine sempre es tenen disponibles les dades dels tastos als que s’ha assistit.

UpWine permet gestionar els tastos de vins d’una manera totalment gràfica, interactiva i assistida, on el guia del tast pot seguir en tot moment l’evolució dels participants i resoldre qualsevol dubte que tinguin al moment. Els usuaris s’han de registrar i l’aplicació els permet seleccionar, si existeix, o entrar les dades, si no existeix, dels vins a tastar. Posteriorment i de manera guiada l’usuari pot fer l’anàlisi visual, olfactiu i gustatiu del vi, valorar-lo i donar-ne la seva opinió. Les dades queden enregistrades per la seva consulta posterior.

L’aplicació és totalment configurable per part de l’organitzador del tast, podent-la adaptar a les seves necessitats. Actualment l’aplicació té una base de dades amb 5.000 vins i tenen previst fer-la créixer constantment per tal que els usuaris no hagin d’introduir les dades tècniques i comercials del vi. L’aplicació també permet, un cop acabat el tast, poder fer un concurs de coneixements entre els participants o comprar en línia qualsevol dels vins tastats.

UpWine es comercialitza en tres modalitats, una de gratuïta per afeccionats i winelovers i dues de pagament en funció de la intensitat d’ús de l’aplicació. Actualment UpWine compta al voltant del miler d’usuaris i tenen l’objectiu d’acabar l’any amb 10.000. El proper mes de setembre es farà el llançament comercial de l’aplicació. Per poder provar aquesta aplicació i veure’n totes les funcionalitats podeu visitar la seva pàgina web: https://www.upwinesoftware.com/ca/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa