MónTerrassa
Reempresa, guanyadora estatal de premis Europeus de Promoció Econòmica
  • CA

Reempresa és una de les iniciatives finalistes als Premis Europeus de Promoció Econòmica (EEPA) que organitza anualment la Comissió Europea. Concretament, el Centre de Reempresa de Catalunya forma part de la categoria que premia les iniciatives que pretenen millorar l’entorn empresarial. Enguany, a més de Reempresa, hi ha tres projectes que competeixen per un títol europeu en aquesta categoria.

Els Premis Europeus de Promoció Empresarial identifiquen i reconeixen les actuacions i mesures exitoses que han contribuït al foment de les empreses i la iniciativa empresarial.

Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, considera que aquest reconeixement “posa en valor l’aportació de Reempresa com a política innovadora en favor de la petita i mitjana empresa” i “la seva contribució a la salvaguarda del teixit empresarial del país i a la lluita contra l’atur”.

Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya, ha volgut destacar que “Reempresa és fruit d’una tasca coordinada de centenars d’institucions i persones disposats a treballar junts per donar una resposta activa al problema del relleu generacional al nostre país”.

El jurat EEPA, format per vuit representants de diferents sectors i professions, s’ha reunit durant aquesta setmana a Brussel·les per decidir quins guanyadors estatals passaven a la ronda final. Reempresa, doncs, ha superat aquesta fase i compartirà categoria amb tres projectes més d’un total de 8. El guanyador europeu de cada categoria es revelarà a la cerimònia de lliurament dels premis EEPA durant l’Assemblea de Pimes el 23 de novembre a Tallin, Estònia.

Aquest any s’han rebut 305 candidatures dels reconeixements provinents de 32 països diferents. D’aquests, 56 projectes van ser seleccionats pels Coordinadors de cada estat com els millors dels millors i es van presentar per a la final de la qual se n’han seleccionat quatre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa