Ramon Talamàs i Ramon Tremosa
Ramon Talamàs i Ramon Tremosa | cedida

!--akiadsense-->

“Què fan els bancs centrals!” és l’últim llibre de Ramon Tremosa, exdiputat del Parlament Europeu i professor titular a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, que va ser presentat ahir a la tarda, a la llibreria terrassenca La Temerària.

Un acte que va ser conduït pel president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramon Talamàs. Es va convertir en un diàleg entre el presentador i l’autor, que va permetre conèixer alguns dels passatges del llibre, escrit com un dietari i amb un llenguatge entenedor, alhora que l’opinió de Tremosa sobre la possible evolució de l’economia.

Ramon Tremosa va aclarir que ell no és tremendista i que està convençut que ara no es donen les condicions de l’any 2008, però que “la compra massiva de deute públic i privat i els tipus d’interès negatius, no es poden convertir en instruments d’aplicació permanents, perquè deixarien de ser mesures efectives davant una nova crisi estructural”. Mercat únic, moneda estable i més Europa és la seva recepta per a evitar-la. Una recepta que va reflectir a les dedicatòries dels llibres que es van vendre com a : “Salut, feina i moneda estable”.

Nou comentari