MónTerrassa
El programa de formació i ocupació juvenil de la Cecot dona el vistiplau a 50 joves
  • CA
Els joves que han estat certificats en finalitzar amb bona nota el curs formatiu
Els joves que han estat certificats en finalitzar amb bona nota el curs formatiu | Cecot

!--akiadsense-->

Cecot Formació va organitzar el passat 18 de juliol un acte de commemoració i de fi de les accions formatives de la tercera edició del Projecte Singulars on van participar més de 50 joves. L’acte, celebrat a l’Aula Magna de la seu de la Cecot, va reunir els professionals de Cecot Formació, l’equip de docents de cada especialitat així com tot l’alumnat i els seus respectius familiars i amics per fer el lliurament dels certificats d’aprofitament de les diferents formacions realitzades en els darrers mesos. Uns certificats provisionals que tindran validesa fins que el Servei d’Ocupació de Catalunya faci entrega dels oficials.

Durant aquest 2019, dins el marc del projecte s’han orientat i format a 60 joves en tres especialitats diferents: Manteniment Industrial, Dependent/a de comerç i Serveis Bàsics d’Hostaleria i al voltant de 50 joves han obtingut el certificat d’aprofitament del curs. Actualment, ja han finalitzat les accions formatives teòric-pràctiques, tanmateix els joves continuaran rebent formació i assistint a tutories i accions d’enfortiment i orientació per tal d’arribar a l’objectiu que cadascun d’ells s’havia previst en el moment de la incorporació en el projecte. “En relació a l’execució global del projecte, ens situem ara a la tercera etapa”, afirma Eulàlia Martínez, directora de Cecot Formació & Desenvolupament, “aquesta etapa, que és la darrera, consisteix en l’acompanyament i tutorització del jove o la jove cap a la seva incorporació al món laboral, fent un seguiment continuat”.

És la tercera edició que Cecot Formació impulsa el JOVE, FORMA’T I OCUPA’T i la valoració que realitza l’equip tècnic és molt positiva en quant al fet que un percentatge d’aquests joves decideixen reprendre la seva formació, retornant al sistema educatiu. El programa es desenvolupa entorn a 3 etapes que conformen un itinerari individualitzat per a cadascun dels participants. La primera etapa és la d’acollida, orientació i disseny del full de ruta de l’itinerari personal: amb l’objectiu d’establir a través d’entrevistes individuals, un pla de treball definit. La segona etapa consisteix en l’execució de la formació professionalitzadora i del full de ruta -es desenvoluparan accions tant d’orientació i tutorització com de formació-. I per últim, la tercera etapa és d’acompanyament a la inserció, en aquesta darrera etapa, s’acompanya i es tutoritza al jove cap a la seva incorporació al món laboral, fent un seguiment continuat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa