MónTerrassa
Programa d’inserció de dones en el sector del transport de viatgers

Les dades de l’atur registrades a la nostra comarca són encara preocupants, amb un 13,5% superen a les de la resta de Catalunya. I encara més, si ens fixem en col·lectius especialment vulnerables com són els joves, els majors de 55 anys o les dones. És per aquest motiu que la UGT està treballant en projectes ocupacionals destinats a aquests col·lectius.

En aquest sentit, a través de l’IDFO, hem posat en marxa el programa integral “Condueix el teu futur”, destinat a dones en situació d’atur de més de 12 mesos, prioritàriament entre 30 i 54 anys. El programa integral consta de 3 fases, Orientació, Formació i Inserció, i té l’objectiu de facilitar la incorporació de la dona al mercat laboral en el sector del transport de viatgers per carretera amb formació específica en el sector (Carnet D + CAP inicial).

Totes aquelles dones interessades en participar en aquest projecte es poden adreçar a la seu de la UGT-IDFO de Terrassa al carrer de La Unió 23, mitjançant correu electrònic a integrals.terrassa@idfo.com o bé trucant al telèfon 93 7334185.

Nou comentari

Comparteix