MónTerrassa
En marxa ‘Acceleració en Òrbita’ per consolidar el creixement de pimes

L’Ajuntament de Terrassa, la Cecot i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa han renovat el conveni de col·laboració per posar en marxa una nova edició del programa «Acceleració en Òrbita». Aquesta desena edició del programa obre ara el termini de sol·licitud per seleccionar sis pimes o empreses individuals de Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls que tindran ocasió de treballar un pla d’acceleració individual per consolidar el seu creixement.

«Acceleració en Òrbita» segueix una metodologia de treball individualitzada que combina l’anàlisi del model de negoci, la diagnosi de l’empresa i el disseny d’un pla d’acceleració orientat a consolidar el creixement de les empreses participants d’acord amb els seus respectius potencials. Aquest acompanyament es realitzarà de la mà d’especialistes de Cecot i Cambra de Terrassa en diversos àmbits d’empresa.

Com participar a la nova edició d”Acceleració en Òrbita’?

El període per presentar sol·licituds per a la nova edició del programa estarà obert fins el proper 21 d’abril a les 14:00h per aquelles empreses que compleixin els següents criteris de selecció:

Ser una pime o empresa individual amb seu o ubicació a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls
Tenir vocació internacional
Tenir potencial de creixement
Ser innovadora

El programa començarà amb dos tallers en grup, el 5 i 12 de maig, en els quals s’explicarà el model de treball del programa i les eines d’anàlisi del model de negoci, per continuar amb els seus itineraris d’acompanyament individual. Les empreses interessades poden presentar les seves sol·licituds a través del formulari disponible clicant en aquest enllaç.

Vytrus Biotech: Un cas d’èxit d”Acceleració en Òrbita’

Un dels casos d’èxit d’aquest programa és Vytrus Biotech. L’empresa, amb clara vocació internacional, va passar per ‘Acceleració en Òrbita’ durant l’any 2018 amb l’objectiu de treballar, en aquest cas de la mà de la Cambra de Terrassa, un Pla Comercial i de Comunicació, i per revisar la seva estratègia de negoci. Aquest any 2022, Vytrus Biotech ha assolit xifres rècord: 3,7 milions d’euros en xifra de negocis, mentre que el benefici brut d’explotació ha estat de 1,5 milions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa