MónTerrassa
Principi d’acord sobre el pla de sortida de Continental Automotive

En la darrera reunió de la mesa de negociació sobre Continental Automotive, amb la mediació de l’Administració, celebrada aquest dijous, les parts han arribat finalment a un principi d’acord sobre el pla de sortida dels treballadors de la planta de Rubí. Aquest preacord haurà de ser ratificat per la plantilla en les assemblees del proper dia 1 de juliol.

El principi d’acord preveu un pla de prejubilacions per a les persones que tinguin a partir de 55 anys en el moment de sortida i, mitjançant un conveni especial amb la Seguretat Social, se’ls complementarà la prestació fins arribar entre el 80 i el 100 % del salari, en funció de l’edat. Per a la resta de treballadors s’han pactat unes indemnitzacions de 62 dies per any treballat amb un màxim de 44 mensualitats. També s’ha acordat una quantitat de 500 euros per any treballat més un lineal de 1.000 euros per a tota la plantilla.

CCOO d’Indústria valora positivament aquest principi d’acord, ja que “s’han aconseguit unes bones condicions per al conjunt de la plantilla”, i espera que un cop tancat el tema de la sortida, la direcció de Continental Automotive es bolqui plenament en la reindustrialització de la planta de Rubí, “un tema que continua parat” i que per a CCOO és “prioritari”.

Nou comentari

Comparteix