MónTerrassa
Un primer premi de la Loteria Nacional torna a caure a Terrassa
  • CA

Un primer premi del sorteig de la Loteria Nacional ha tornat a caure a Terrassa. En el sorteig celebrat aquest dijous 2 de juny, el bombo ha donat com a guanyador el número 74000, venut a l’administració número 26 de la nostra ciutat, situada al carrer de la Font Vella, 26. El bitllet ha estat premiat amb una quantitat de 300.000 euros. És la segona vegada en una setmana que un primer premi de la Loteria Nacional cau a la nostra ciutat. Segons la informació facilitada per Loterías y Apuestas del Estado, el reintegrament son el 0, el 1 i el 4.

Aquest número també s’ha validat a cinc localitats més de l’Estat espanyol. També ha caigut a Arenas de Cabrales (Astúries), a Gijón (Astúries), a Arrieta (Las Palmas), a Borja (Saragossa) i a la ciutat de Madrid.

En la categoria de Segon Premi, s’ha donat com a guanyador el número 24646, venut a dues administracions de Madrid, Alacant i Múrcia. El bitllet està premiat amb una quantitat de 60.000 euros.

Dos primers premis en una setmana

Aquest primer premi cau a la nostra ciutat després que la setmana passada ja caigués un altre primer premi, just fa set dies. En aquest cas, el bombo va donar com a guanyador el número 71408, i un dels bitllets va anar a parar a l’administració número 5, corresponent a la ubicació al Raval de Montserrat, número 52. El bitllet també es va premiar amb una quantitat de 300.000 euros. Va ser l’únic primer premi validat a Catalunya, però, apart, també es va validar a dos municipis més: A la localitat d’Ibi (Alacant) i a Madrid ciutat.

El sorteig també va tenir premiats en la categoria de Segon Premi, valorat en 60 mil euros. A Catalunya va caure al municipi de Badalona. País Basc, Galícia, Illes Balears, Canàries, Andalusia, País Valencià i Madrid, han estat les altres comunitats on ha anat a parar el número 10.654.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a juny 03, 2022 | 16:16
    Anònim juny 03, 2022 | 16:16
    Encara hi ha gent que compra aquest estafa naziona?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa