MónTerrassa
Pressió per treure uns contenidors situats davant d’una oficina de Correus a Terrassa
  • CA

El sindicat UGT Correus al Vallès Occidental ha dirigit una queixa a la Direcció de Xarxes d’Oficines de Catalunya per tal que forci a l’Ajuntament de Terrassa a moure una bateria de contenidors ubicada just davant de l’oficina del carrer Ricardo Caro, al barri de Can Palet. El sindicat exposa que la directora de l’Oficina, en el moment que es van col·locar allà, va dirigir una carta al Consistori. Carta que, afirmen, no va ser contestada. Posteriorment, la Direcció va fer una instància sol·licitant el canvi d’ubicació però la petició va ser denegada.

Ens tornem a reiterar, ja que els contenidors, treuen llum natural i són molt grans, l’oficina respecte a la vorera està més baixa, i a més han de suportar durant la jornada laboral una panoràmica poc agradable, veient tan de prop les escombraries, les quals de vegades es troben a fora,. I amb l’arribada de la calor vindran olors, insectes, etc”, manifesta UGT, que afegeix que amb les restriccions Covid, els clients es troben que l’accés a l’oficina és limitat per la qual cosa han de fer cua a banda i banda dels contenidors.

A més, també subratllen que els “contenidors son alts, i separats entre ells”. Això diuen va ser motiu d’un tràgic accident que va tenir lloc el 4 de gener, quan una veïna va ser atropellada, en llençar les escombraries, quan va creuar el carrer i un vehicle no la va veure. Després d’estar diversos dies ingressada va morir”, lamenten. Anteriorment, abans de posar-los nous, els antics estaven situats a la cantonada de Ricardo Caro cantonada amb Pau Marsal, “i aquí no molestaven a ningú”, apunten. “Però sembla ser que, per la càrrega lateral dreta el camió de recollida, van canviar la zona. I des de llavors, els vehicles, i la zona de càrrega i descàrrega, els van situar al costat dels contenidors a la calçada on estan ara. Des d’aquest Sindicat esperem s’atengui la justa reivindicació i si no, ens veurem obligats a denunciar a Inspecció de Treball i Salut Laboral“.

Els contenidors ubicats davant de l’oficina de Can Palet | UGT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa