MónTerrassa
Pimec renova l’executiva del Vallès amb representants de diferents sectors econòmics
  • CA

Després de les eleccions de PIMEC, el president de la patronal al Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, ha dit que a l’entitat es troba amb “una il·lusió renovada per seguir treballant per les empreses, els autònoms i els comerciants del Vallès Occidental”. En l’acte d’aprovació de la nova Comissió Executiva i els òrgans de govern de la delegació per part del Comitè Executiu de PIMEC, el passat 20 d’abril, ha explicat que aquesta nova etapa comptarà amb 15 empresaris i empresàries del territori, representants de diferents sectors econòmics i membres d’entitats i associacions de reconegut prestigi a la comarca, donant servei des de tots els punts d’atenció de la patronal a Sabadell, Terrassa i Sant Cugat.

Josep Maria Catalán ha destacat que aquesta renovació dels òrgans de govern impulsarà una estratègia territorial per impulsar la competitivitat del teixit productiu a través de l’activisme empresarial per situar les pimes al pont de comandament de l’economia local. “L’equip encara no està tancat i durant l’any s’aniran incorporant empresaris i empresàries que poden aportar més valor a l’hora de treballar per representar i defensar els interessos de les pimes i els autònoms i pel món industrial, del qual el Vallès Occidental compta amb un pes important”, ha afegit.

D’altra banda, el president de PIMEC Vallès Occidental ha parlat de la importància de seguir treballant pel comerç dels barris i d’ajudar als petits comerciants de proximitat a adaptar-se a la nova realitat econòmica, marcada per les tecnologies. Així mateix, ha manifestat la seva intenció de potenciar la col·laboració publico-privada amb els 23 municipis de la comarca, amb propostes en l’àmbit de la gestió de polígons industrials i mesures per garantir la viabilitat de les empreses, així com el creixement, l’acceleració i la consolidació del comerç. Finalment, Josep Maria Catalán ha lamentat la pèrdua de tres persones de l’equip durant aquest any, Eduard Gutés, president del Col·legi d’Agents Comercials de Sabadell, Antoni Peñarroya, de l’empresa AP Photo Indústries i ex president de la Cambra de Comerç de Sabadell, i Josep Argemí, president del Gremi d’Indústries Químiques de Sabadell i Comarca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa