MónTerrassa
PIMEC Esport reclama posar en marxa un pla de reactivació del sector
  • CA

La sectorial PIMEC Esport ha demanat a la secretaria general de l’Esport una taula de treball per desenvolupar i posar en marxa un pla de reactivació del sector. August Tarragó, president de la sectorial, ha fet aquesta petició al llarg d’una reunió amb la secretària general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula, el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, i el cap de gabinet de la Secretaria, Josep Mas. Des de la Comissió Executiva de PIMEC Esports expliquen que es mostren molts satisfets de la sintonia i el discurs de la Secretària i alhora optimistes en el desenvolupament del pla de recuperació del sector, el qual esperen que comenci ben aviat.

Durant al trobada, els membres de la patronal han explicat la necessitat d’impulsar l’esport com a eix vertebrador i integrador de la societat catalana i d’equilibri territorial. En la mateixa línia han posat de manifest la importància i la labor social de les pimes i els autònoms dels sector, amb una tasca de promoció de l’esport i l’activitat física com a elements fonamentals per a l’assoliment d’un país més saludable i sostenible.

Alguns dels temes més rellevants que s’han parlat durant la reunió son “la necessària rebaixa de l’IVA, els Jocs Olímpics Barcelona Pirineus 2030, i l’enfortiment del teixit empresarial de petites empreses”.

“Ens ha costat molt que es reconegui el sector empresarial com a part del projecte esportiu, però creiem que el govern català té clar que nosaltres també som esport”, ha constatat Tarragó. El president de la sectorial també ha assegurat que “les pimes catalanes tenen una funció fonamental en l’assoliment d’aquestes fites i la secretària ha confirmat que no es pot construir un projecte esportiu sense el sector empresarial i s’ha compromès a treballar en aquesta taula i a mantenir la interlocució constant amb el sector”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa