MónTerrassa
PIMEC i Consell Comarcal del Vallès Occidental porten els tests d’antígens als polígons industrials
  • CA
w

!--akiadsense-->

PIMEC i el Consell Comarcal del Vallès Occidental reprenen l’acció “PIMEC Covid Free” desprès del Nadal amb la realització de tests massius d’antígens a cinc polígons industrials més del territori, els quals es realitzaran del 12 al 18 de gener. Amb la col·laboració dels ajuntaments, les unitats mòbils medicalitzades i els equips sanitaris, formats per professionals qualificats i certificats, visitaran:

12 de gener d’11 a 14 h: Barberà del Vallès al polígon Can Salvatella (aparcament exterior del Centre d’empreses Nodus Barberà).

13 de gener d’11 a 14 h: Rubí a l’aparcament del Pavelló Poliesportiu La Llana (C/ del Pont de Can Claverí, 10).

14 de gener d’11 a 14 h: Castellbisbal a la Casa de la Vila (Av. Pau Casals, 9).

15 de gener d’11 a 14 h: Polinyà al polígon Can Gavarra (Camí Can Gavarra, 2, 08213).

18 de gener d’11 a 14 h: Sentmenat al Polígon Can Clapers (C/ Jaume Roca S/N, 08181).

El president de PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, ha recordat que, abans de Nadal, PIMEC va arribar als 1.631 tests ràpids d’antígens realitzats a treballadors i treballadores de 141 empreses catalanes de Sant Quirze del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Sant Fruitós del Bages, Sant Feliu de Llobregat, i Terrassa. A més, ha explicat que la patronal continua donant servei als més de 100 polígons industrials que gestiona, així com a les empreses catalanes a través de la iniciativa “PIMEC Covid Free in company”, per la qual un equip de professionals qualificats es desplaça a les empreses que ho sol·licitin per realitzar tests ràpids d’antígens als treballadors i treballadores.

Aquesta actuació forma part del Pla de Xoc Covid-19 per a la Reactivació Socioeconòmica del Vallès Occidental i està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 3,8 i 17.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa