Pere Solanellas renova el seu mandat al capdavant del Gremi de la Fusta

Pere Solanellas

Pere Solanellas | cedida

El Gremi de la Fusta ha celebrat l’Assemblea General Extraordinària de caràcter electoral, i ha escollit la candidatura de Pere Solanellas per continuar al capdavant de l’entitat durant els quatre anys vinents.

Aquest serà el tercer mandat de Solanellas qui, durant els darrers set anys, ha aconseguit modernitzar, adaptar i potenciar l’activitat i el reconeixement públic del Gremi, assolint reptes com la constitució de la Federació de la Fusta i el moble de la província de Barcelona, de la qual n’ostenta la presidència, la participació a la taula negociadora del conveni col·lectiu provincial o bé, la posada en marxa del sistema de certificació de la Cadena de Custòdia PEFC i FSC, que garanteix al consumidor que els productes provenen de boscos amb una adequada gestió forestal. Una altra fita assolida per l’anterior junta del Gremi ha estat l’adhesió al Centre de Reempresa de Catalunya per donar visibilitat a les ofertes i demandes d’empreses del sector i evitar tancaments de negocis per poder mantenir la professió.

Solanellas també té un paper destacat a UNEMADERA, la Unión Empresarial de la Madera y el Mueble de España, com a representant de la Confederació Catalana de la Fusta.

El nou mandat ve definit per donar continuïtat a l’oferta de serveis que ajudin a millorar la competitivitat de les empreses del sector i per l’adaptació a les noves necessitats que venen determinades per la professionalització, especialització, la transformació digital, el creixement sostenible i la cura amb el medi ambient mitjançant la cura en l’ús dels materials, el tractament dels residus o el coneixement dels valors socials dels actuals consumidors.

Els membres que integren la nova Junta Directiva encapçalada per Solanellas són:

• Santi Llucià, de l’empresa MOBLES I DECORACIÓ LLUCIÀ

• Josep Maria Mur, de l’empresa RUM GLOBAL MARKET

• Joaquim Soler, en qualitat d’expert del sector

• Jordi Muntada, de l’empresa PDV WOOD

• José Sánchez, de l’empresa VALLES LAC

• Pol Hernández, de l’empresa GEMS

• Antonio Solís, de l’empresa CARPINTERIA EBANISTERIA SOLÍS

• David Granado, de l’empresa PROINFUS

• Albert Mas, de l’empresa MAS FUSTERIA EBANISTERIA I DECORACIÓ

• Luís de Miguel, de l’empresa INTERIORS BY LUIS DE MIGUEL

La irrupció de la pandèmia, ara fa un any, ha dut el Gremi a haver d’ajornar els actes de celebració del seu 150è aniversari previstos pel 19 de març d’aquest any, així com les activitats habituals al voltant de la festivitat de Sant Josep com ara el concurs d’aprenents, el reconeixement Obra Sant Josep, el Premi Jordi Amat o el Sopar de Germanor. La nova junta té previst recuperar-les tan bon punt la situació sanitària ho permeti.

Nou comentari