MónTerrassa
Pere Aragonès: «Terrassa representa lideratge Industrial a Catalunya»

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha reblat que «Terrassa representa lideratge i vitalitat dins de la Catalunya Industrial», en el discurs que ha tancat la 27a Nit de l’Empresari de Cecot, que s’ha celebrat aquest dijous al Teatre Principal de Terrassa. I que ha continuat amb un sopa als jardins històrics de la patronal, amb la presència de Jordi Ballart, alcalde de l’Ajuntament egarenc, Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i Maria Eugènia Gay, delegada del Govern a Catalunya, entre d’altres autoritats del món socia, i econòmic.

No s’han de perdre oportunitats

Aragonès ha afirmat que el compromís del Govern català és que “tots els recursos que Europa ha posat per a què es dediquin al teixit productiu, acabin al teixit productiu”. “Seria imperdonable que el 70% de les ajudes del Perte que ha dissenyat i distribueix el govern de l’Estat no arribin al teixit productiu”, ha assegurat el cap de l’Executiu en referència a les ajudes del Govern de l’Estat per al vehicle elèctric. “No hem de perdre oportunitats especialment en sectors troncals de la nostra industria que en aquests moments necessiten de molt més suport i acompanyament”.

Catalunya un hub

El president Aragonès ha assegurat que Catalunya “té tots els elements per poder jugar un paper central i determinant” en el projecte del xip europeu, que seria “un revulsiu per a l’economia catalana”. També ha recordat el compromís del Govern amb la “transició energètica” i en aquest sentit ha destacat l’aposta per esdevenir “un hub europeu” en hidrogen verd.

Durant la seva intervenció, el cap de l’Executiu ha agraït la contribució de tots els premiats. El president Aragonès ha estès la mà al nou president de la patronal del Vallès, Xavier Panés, perquè “com a Govern tenim tota la predisposició d’acompanyar”.

Durant la 27a Nit de l’Empresari s’han lliurat els Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, que en aquesta ocasió han recaigut en empresaris com el president de Circutor, Ramon Comellas, o la Fundació Impulsa, dedicada a fomentar la Formació Professional entre joves amb dificultats socioeconòmiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa