
El cuiner i presentador terrassenc Marc Ribas està a punt d’obrir un restaurant al barri de Gràcia de Barcelona que es dirà Panot. Paral·lelament al local que ja té a Terrassa, La Taberna del Ciri, ara ocuparà un espai als Jardinets de Gràcia, a l’hotel Casa Fuster, on segons L’Independent de Gràcia hi obrirà aquest nou establiment després de Sant Jordi. En aquest nou local, Ribas intentarà recuperar plats i ingredients difícils de trobar, i ja ha anticipat alguns dels plats que s’hi podran degustar: llagosta a la catalana, uquet de gamba vermella o galantina de pollastre pota blava.
Casa Fuster, en tot cas, manté obert el seu restaurant Galaxó, encara a càrrec del xef Markel Aguirre, amb reserves de moment obertes fins al 15 d’abril. El relleu cap al nou Panot canviarà la cuina però mantindrà l’espai per a uns 40 comensals. Serà el segon gran projecte que Ribas iniciï després de tancar El Capritx, restaurant terrassenc on va aconseguir, juntament amb el seu company i amic Artur Martínez van aconseguir una estrella Michelin.