MónTerrassa
Panattoni crearà un parc logístic a Can Estapé de Castellbisbal

L’empresa Panattoni, vinculada a l’entorn del mercat immobiliari logístic i industrial, ha anunciat l’adquisició d’una parcel·la de 46.920 metres quadrats a Castellbisbal (Vallès Occidental) per a fer-hi un parc logístic. La firma, que per primer cop duu a terme un projecte similar a Catalunya, preveu destinar l’espai al desenvolupament d’un projecte logístic per adaptar-se a la demanda de mercat i relacionada amb l’auge del comerç electrònic. Els plans de la companyia passen per construir o un edifici de magatzem o una nau de “crossdocking” per a distribució d’última milla. La ubicació ha estat triada per la proximitat amb la ciutat de Barcelona.

L’espai comptarà amb el nom de Panattoni Park Barcelona City I, i estarà ubicat al Polígon Industrial Can Estapé de Castellbisbal. En un comunicat, la firma posa de relleu la proximitat a menys de 20 quilòmetres del centre de la capital catalana, així com les connexions amb les xarxes viàries o el Port de Barcelona, que converteixen l’ubicació en “estratègica per al mercat tant de mercaderies, com e-commerce i última milla”.

“L’escassa disponibilitat d’instal·lacions logístiques dins l’àrea de Barcelona, unit a la creixent demanda impulsada per l’e-commerce, ens ofereixen la confiança de poder garantir l’èxit d’aquesta operació”, assenyala Gustavo Cardozo, director general de Panattoni a Espanya i Portugal. L’operació de compra ha comptat amb la intermediació de la consultora Cushman & Wakefield, qui també liderarà la comercialització d’aquesta promoció, que es preveu començar a construir al segon trimestre del 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa