MónTerrassa
Ja es pot pagar el rebut de l’aigua amb Bizum

L’empresa municipal Taigua ofereix des d’aquest mes de gener l’opció de pagar les factures i rebuts online a través de Bizum, el sistema de pagament immediat a través dels telèfons mòbils. Aquesta modalitat s’afegeix a la targeta de crèdit en les opcions de pagament en línia i és vàlida per a les factures i rebuts que no estiguin domiciliats directament a les entitats bancàries i per a les cartes de reclamació derivades de les factures domiciliades impagades.

Les persones usuàries que vulguin pagar els seus rebuts amb l’aplicació bancària Bizum han d’entrar a la web clicant aquí i accedir a la pestanya de «pagar factura», on ja s’informa de com fer aquest pagament en línia. Per fer-ho, s’ha d’introduir el codi web, que és el sistema d’identificació personal que figura en el document, i prémer el botó de «verificar factura». A continuació, s’ha d’escriure el número de telèfon mòbil associat i la clau Bizum que l’entitat bancària facilita a cada client per evitar que se’n faci un ús fraudulent. A partir d’aquest moment, ja no caldrà introduir cap dada més ni validar el pagament per cap altra via.

Rebuts municipals per Bizum

L’Ajuntament de Terrassa va incorporar el març de 2022 l’opció de pagar amb Bizum tots els rebuts municipals a través de la seu electrònica municipal. Aquests pagaments tenen un límit de 3.000 € per operació, que ve definit per aquest sistema. Si l’import supera aquesta xifra, cal utilitzar altres modalitats, com pot ser la targeta de crèdit o la domiciliació bancària. Amb tot, cada entitat bancària o de crèdit té establertes les seves condicions per a pagaments Bizum amb els seus clients.

Recordem que qualsevol persona usuària pot adreçar-se a TAIGUA per sol·licitar l’ajornament del pagament d’una factura i acordar-ne els terminis de pagament. Via on line fent clic en el títol, o via presencial a les nostres oficines amb cita prèvia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa