MónTerrassa
Oficines del BBVA tancades a Terrassa per la vaga dels treballadors
  • CA

Aquest dimarts i dimecres, diverses oficines del BBVA de Terrassa es troben tancades al públic. El motiu? Una vaga dels treballadors davant l’anunci de l’entitat bancària de realitzar més de mil acomiadaments a Catalunya i el tancament de dos centenars d’oficines, algunes de les quals a la nostra ciutat mateix. La vaga ha suposat que fossin moltes les persones que es trobessin palplantades davant l’oficina sense poder realitzar cap tipus de tràmit personal, i s’hagin vist obligades a fer-ho tot a través dels caixers o de l’aplicació mòbil. Això ha provocat queixes, sobretot en la gent més gran.

Clients del BBVA davant de l’oficina de la plaça del Triomf | Ramon Navarro

Un cartell penjat a la porta del banc informa que estan tancats per vaga. “Sentim les molèsties, però estem lluitant pels nostres llocs de treball i perquè tinguis oficines a prop”, s’explica.

Cartell anunciant la vaga dels treballadors del BBVA | Ramon Navarro

Justament, ERC presenta en el ple municipal d’aquest mes de maig una proposta de resolució per tal que l’Ajuntament es posicioni contra el tancament de les oficines bancàries a la nostra ciutat i instar a les entitats que es replantegin la seva política envers la seva clientela. “Primer cal respondre a l bretxa digital, hem de posar-hi els mitjans per tal que ningú en quedi exclòs, el model digital actual exclou una part important de la nostra ciutadania”, exposen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa