MónTerrassa
Obre portes la Fira d’Ocupació organitzada per la Cambra de Terrassa
  • CA

El dilluns 20 de maig obrirà portes la primera Fira d’Ocupació que, organitzada per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, se celebrarà a les instal·lacions del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

Adreçada a joves menors de 30 anys, té l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada entre joves interessats en la cerca de feina i el teixit empresarial local. Prop de 200 joves s’han inscrit a la fira, els quals participaran en les diverses activitats programades: tallers, conferència central, l’espai de networking i speed recruitments on les 24 empreses participants donaran a conèixer quins són els perfils professionals que demanen i explicaran com són els seus processos de selecció de personal i de captació de talent.

La Fira d’Ocupació, que tindrà lloc des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia, compta també amb el suport i la participació d’entitats locals i comarcals com el mNACTEC, Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, l’Ajuntament de Terrassa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i Foment de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa