El grup Bon Àrea ha obert un nou supermercat al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. La botiga es troba situada al carrer de Sant Marc, 46. Ahir dimecres 24 d’agost va ser el primer dia que obrien les portes als clients i Toni Torres, assessor de botigues, explica a Món Terrassa que només amb el primer dia d’obertura ja “estem molt contents”.

El local es troba ubicat just a la cantonada del carrer Sant Marc amb el carrer de Pare Llaurador. Un ampli local on el grup ofereix els seus productes d’alimentació, begudes o menjars cuinats, entre molts altres. Torres exposa que “els clients també estan molt contents” i que la majoria son persones “que ja compraven al Bon Àrea”.

Obre un nou Bon Àrea al barri de Ca n’Aurell de Terrassa | Laura Gómez

Un nou supermercat en una bona ubicació

Pel que fa la ubicació, opina que és un molt bon lloc, ja que creuen que poden captar nous clients, així com veïns i veïnes del barri. A més, aquesta és la segona botiga que obren a Ca n’Aurell, i han pogut comprovar que tenen molt bona resposta, tant en aquest barri com a la resta de Terrassa.

Nou supermercats Bon Àrea a Terrassa

En total, el grup Bon Àrea compta amb 9 botigues a la nostra ciutat, dues d’elles a Ca n’Aurell. La botiga nova al carrer Sant Marc, i una altra botiga al carrer de Faraday, 103.

Les altres es troben al barri de Can Boada (al carrer de Francisco de Vitòria, 11), al barri de Sant Pere (Plaça del Triomf, 33), a Can Roca (Av. del Parlament, 23), a Sant Pere Nord (Carrer de Girona, 281), a Sant Llorenç (Carrer del Castellsapera, 84), a la zona de Plaça Catalunya – Zona Industrial (Carrer de Miquel Vives, 66-68), i a Can Palet (Carrer d’Àngel Guimerà, 103). 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Elmeucosí a agost 26, 2022 | 16:36
    Elmeucosí agost 26, 2022 | 16:36
    Aquests són aquells que fa anys que omplen Guissona de purins, no?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa