MónTerrassa
Obre el Crowdfunding Terrassa Innovació
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa la segona edició del Bootcamp Crowdfunding Terrassa Innovació, després de l’èxit de la primera convocatòria que va tenir lloc l’any 2021. Enguany la iniciativa busca seleccionar cinc projectes per formar i acompanyar durant tres mesos amb l’objectiu que puguin llençar la seva campanya de crowdfunding a principis d’estiu.


Per al regidor d’Economia Social i Innovació, Pep Forn, «L’aposta pels sistemes col·laboratius de finançament per donar suport als projectes emprenedors va ser tot un èxit en la seva primera edició i n’estem segurs que també ho serà en aquesta». A més, també explica que «la implicació d’una persona com a inversora en un projecte des d’un inici li permet participar i aportar idees sobre el disseny i les necessitats que hauria de cobrir el producte o servei. És un model que ens fa molt més conscients i responsables com a consumidors i usuaris».


Al programa hi pot participar qualsevol projecte emprenedor relacionat amb el sector de l’audiovisual: tecnologies immersives (realitat virtual, mixta i augmentada),produccions audiovisuals (qualsevol tipus de producció de cinema, televisió o streaming), art i animació digital (tecnologia i producció de continguts animats per a cinema, televisió, internet i videojocs), videojocs, holografia i videomaping i tecnologia del so (dispositius, software i serveis innovadors per a la producció d’àudio). Els projectes interessats en participar podran presentar la seva candidatura omplint el formulari d’inscripció del lloc web del Bootcamp (https://crowdfunding.terrassainnovacio.cat/) del 5 al 20 d’abril.


Els cinc projectes seleccionats participaran en aquest programa intensiu de formació i acompanyament personalitzat per validar i finançar una idea, producte o servei a través del crowdfunding. En concret, el consistori, a través de la consultora DelAguila
i de la plataforma de crowdfunding Ulule, els proporcionarà 9 hores de formació online, 8 hores d’acompanyament personalitzat, difusió dels projectes a través delscanals de comunicació del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa i ajuda en la creació d’aliances estratègiques.

Podeu trobar més informació a https://crowdfunding.terrassainnovacio.cat/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa